Je bent succesvol ingelogd op Mijn ANVR
Uitloggen
Powered by 
Intranet

Skip Navigation LinksANVR Vragenuurtje as vrijdag 17 december met ACM

Je bent hier:
ANVR  >  ANVR-Nieuws

Nieuws
ANVR Vragenuurtje as vrijdag 17 december met ACM

Maandag 13 december 2021
Heb je als ANVR Reisprofessional vragen aan de ANVR of wil je iets delen met de andere deelnemers schrijf je dan in voor dit ANVR-vragenuurtje. ANVR medewerkers en juristen zijn van 12:00 – 13:00 uur weer paraat om jullie bij te praten en in te gaan op de actualiteit en vragen die bij de leden leven. Deze week zal de ACM (Autoriteit Consument & Markt) aanschuiven om een toelichting te geven op hun op 9 december uitgegeven advies ter verbetering van informatie aan reizigers t.a.v. reisadviezen en de risico's van een reis of vakantie naar een oranje bestemming.

​Zie voor informatie ook het ANVR Nieuws van 9 december over het persbericht van de ACM dat die dag is verschenen. ACM geeft de ANVR Reisprofessionals as vrijdag graag een extra toelichting.


Schrijf je in via de agendamodule (achter inlog met je eigen zakelijke e-mailadres).

Zorg ervoor dat je op de aanmeldknop (AANMELDEN) drukt om je aanmelding te bevestigen, je ontvangt dan een bevestiging in je e-mail).

De bijeenkomst wordt online georganiseerd via Microsoft Teams. Je ontvangt een aanmeldlink per e-mail uiterlijk vrijdagmorgen.
Let op! Accepteer alléén een Outlook-uitnodiging voor dit vragenuurtje afkomstig van een ANVR-emailadres.

Uiteraard houden we je op de hoogte via ANVR Nieuws en kun je voor aanvullende vragen terecht via ledeninfo@anvr.nl.