Je bent succesvol ingelogd op Mijn ANVR
Uitloggen
Powered by 
Intranet

Skip Navigation LinksANVR zoekt nieuwe 'Young Professional' voor bestuur

Je bent hier:
ANVR  >  ANVR-Nieuws

Nieuws
ANVR zoekt nieuwe 'Young Professional' voor bestuur

Donderdag 6 januari 2022
Het was midden in de periode tussen kerst en oud&nieuw dat we deze oproep plaatsten zodat een herhaling op zijn plaats is. Als jij een uitgesproken mening over de toekomst van onze sector hebt; 'buiten hokjes' durft te denken en jouw ideeën met ons wilt delen? Dan ben jij misschien wel die 'young professional' die het een uitdaging vindt om mee te denken met het ANVR-Bestuur! Na het vertrek van Corné Hoogendoorn (Corendon) is deze zetel in het bestuur vrij. Je kunt je tot 14 januari aanmelden.

​De reissector is een dynamische sector, volop in ontwikkeling en 'never a dull moment'. Dat hebben de afgelopen twee jaar nog maar eens bewezen. Daarom koesteren we als ANVR het vele jong talent in de sector en willen we ook de ruimte bieden aan high potentials.

Dus ben je 35 of jonger, werk je in een managementfunctie bij een ANVR-reisonderneming en wil je wel een jaartje meedenken en -praten over de toekomst van onze sector in het bestuur van de ANVR, zonder dat je meteen ook de bestuurlijke verantwoordelijkheid hoeft te dragen? En ben je bereid je schouders eronder te zetten om van Young ANVR een succes te maken?

Dan is de ANVR op zoek naar jou! Het ANVR-bestuur komt 1x per maand (afwisselend fysiek en digitaal) bij elkaar om de grotere issues op te pakken die spelen in de branche en daarbij kunnen zij jouw frisse en open blik heel goed gebruiken.

En na een jaar maak jij weer ruimte voor de volgende 'young potential'.

Ben je geïnteresseerd of wil je meer weten? Mail (fradstake@anvr.nl), bel (06 3007 9877) of app Frank Radstake (secretaris bestuur).

We horen graag van je voor 14 januari 2022.