Je bent succesvol ingelogd op Mijn ANVR
Uitloggen
Powered by 
Je bent hier:
ANVR  >  ANVR-Nieuws

Nieuws
Verduurzaming, innovatie en digitalisering in de gastvrijheidssector: Wie doet er mee aan een onderzoek van de overheid hierover?

Donderdag 6 januari 2022
In 2020 is in de Tweede Kamer verzocht hoe bestaande overheidsregelingen voor innovatie, digitalisering en verduurzaming beter benut kunnen worden door de gastvrijheidssector. De indruk is dat ondernemers in de gastvrijheidssector onvoldoende gebruik (kunnen) maken van de huidige overheidsregelingen. Door het Ministerie van Economische Zaken wordt daarom een onderzoek uitgevoerd. Het onderzoeksbureau Dialogic gaat dit doen. Zij hebben de ANVR gevraagd of ondernemers in de reisbranche willen deelnemen aan dit onderzoek.

Walter Schut (ANVR): "De reisbranche kan van de diverse regelingen gebruik maken en goed dat dit niet beperkt wordt tot de gastvrijheidsbedrijven binnen Nederland. Daarnaast is het goed om als ondernemers mee te praten over overheidsregelingen en hoe dit beter kan. Als je deelneemt aan het onderzoek, doe je natuurlijk ook zelf de nodige kennis op.
We hebben al een oproep gedaan in het wekelijkse vragenuurtje en er zijn al enkele belangstellenden. Het gesprek duurt ong. 1, 5 uur." Als je hieraan wilt meedoen, stuur dan een mail naar wschut@anvr.nl.
Let op: Inmiddels hebben zich voldoende kandidaten hiervoor gemeld. De kandidaten zijn inmiddels doorgegeven aan het onderzoeksinstituut Dialogic (10 januari 2022)