Je bent succesvol ingelogd op Mijn ANVR
Uitloggen
Powered by 
Intranet

Skip Navigation LinksANVR Teams-meeting over NDC op 19 januari: schrijf je in!

Je bent hier:
ANVR  >  ANVR-Nieuws

Nieuws
ANVR Teams-meeting over NDC op 19 januari: schrijf je in!

Dinsdag 11 januari 2022
De ANVR organiseert volgende week woensdag 19 januari van 14.30 – 16.00 uur een Teamsmeeting voor ANVR-leden met als onderwerp "NDC; hoe staat het er mee?"

​Vele airlines voeren op dit moment NDC in. CRS'en als Amadeus, Travelport en Sabre bieden de mogelijkheid van boeken via NDC aan, maar agenten kunnen ook via zgn. aggregators als Travelfusion of Atriis NDC- boekingen maken. KLM heeft per 1 juli 2021 voor leisure-agenten een toeslag ingevoerd voor het geval men niet via NDC een boeking maakt. Voor businesstravel staat invoering daarvan in het voorjaar van 2022 gepland. De ANVR overlegt intensief met KLM over de invoering, maar hoe werkt het nu? Wat gaat er goed; wat kan beter? Wat zijn de verdere ontwikkelingen komend jaar?

In 1,5 uur praten we je bij. Deskundigen van KLM Nederland, Amadeus, Atriis en Travelport geven een update van de NDC-ontwikkelingen, maar ook enkele ANVR-agenten vertellen over hun ervaring. De agenda met sprekers volgt nog. De meeting is in het Engels.

Schrijf je in via de agendamodule (achter inlog met je eigen zakelijke e-mailadres).

Zorg ervoor dat je op de aanmeldknop (AANMELDEN) drukt om je aanmelding te bevestigen, je ontvangt dan een bevestiging in je e-mail).

De bijeenkomst wordt online georganiseerd via Microsoft Teams. Je ontvangt een aanmeldlink per e-mail uiterlijk woensdagmorgen 19 januari.
Let op! Accepteer alléén een Outlook-uitnodiging afkomstig van een ANVR-emailadres.

Uiteraard houden we je op de hoogte via ANVR Nieuws en kun je voor aanvullende vragen terecht via ledeninfo@anvr.nl.