Je bent succesvol ingelogd op Mijn ANVR
Uitloggen
Intranet

Skip Navigation LinksNieuwe essentials in het Travel College!

Je bent hier:
ANVR  >  ANVR-Nieuws

Nieuws
Nieuwe essentials in het Travel College!

Woensdag 6 maart 2019
ANVR heeft samen met de vakbonden in de samenwerking van stichting Reiswerk het Travel College ontwikkeld. Inmiddels maken meer dan 1000 reisprofessionals gebruik van de e-learnings, essentials en webinars op www.travelcollege.nl. Elke medewerker van een ANVR-aangesloten reisonderneming kan – gebruik makend van het werk-emailadres – inloggen in het Travel College en meteen beginnen met leren.

Leven lang leren

"De reisbranche is constant in ontwikkeling. Met onze onderzoeken, projecten en bijeenkomsten binnen Travel Tomorrow – powered by ANVR (www.traveltomorrow.nl) besteden we daar veel aandacht aan. Omdat de reiswereld zo verandert, moeten de reisondernemingen mee veranderen en natuurlijk ook het werken in de reisbranche. Daarom is het zo belangrijk voor reisprofessionals om te blijven investeren in hun eigen ontwikkeling", zegt Frank Radstake, bij de ANVR verantwoordelijk voor Sociale Zaken. "Met het Travel College bieden we reisprofessionals laagdrempelig de mogelijkheid zelf of in samenspraak met hun werkgever met leren aan de slag te gaan".  

Nieuwe essentials over Wet op de Reisovereenkomst
De komende periode wordt het Travel College steeds verder gevuld met content, deels op het gebied van soft skills en deels op het gebied van voor de reisbranche specifieke zaken. "We krijgen bij de ANVR steeds meer vragen over de nieuwe Wet op de Reisovereenkomst zoals die sinds 1 juli vorig jaar geldt voor elke toeristisch ondernemer. Daarom hebben we 4 filmpjes uit 2018 een nieuw leven gegeven in het Travel College als essential. Met een essential leer je in een paar minuten de belangrijkste zaken over een bepaald onderwerp. In dit geval krijg je antwoord op onder meer de vragen: wanneer is er sprake van een pakketreis? Wat is eigenlijk een gekoppeld reisarrangement? Wat zijn precies mijn verantwoordelijkheden als ik doorverkoper van een pakketreis ben?", vertelt Radstake.  

Zie voor meer info: www.travelcollege.nl