Je bent succesvol ingelogd op Mijn ANVR
Uitloggen
Intranet

Skip Navigation Links'Werken met millennials' heeft je veel te bieden!

Je bent hier:
ANVR  >  ANVR-Nieuws

Nieuws
'Werken met millennials' heeft je veel te bieden!

Donderdag 7 maart 2019
Deze interactieve workshop wil bewustwording stimuleren betreffende de verschillende generaties -specifiek generatie Y (millennials)- en de noodzaak laten zien van generatiemanagement. Je krijgt onder andere antwoord op vragen als 'Hoe kan je beter samenwerken met de verschillende generaties? Hoe ga je om met verschillende perspectieven omtrent werk en hoe kun je verschillen overbruggen? En hoe kun je (generatie-specifieke) talenten gericht inzetten?'.

Young professionals hebben jouw organisatie ongelooflijk veel te bieden. Innovativiteit, moedig enthousiasme, actuele kennis en een flinke dosis onbevangenheid. In de training die Reiswerk op 17 september a.s. organiseert i.s.m. Generatie STORM word je je bewust van de kenmerken en talenten van deze generatie en leer je hoe je daar effectief gebruik van kunt maken.

'Generatie leren' speelt in de huidige tijd binnen organisaties een steeds belangrijkere rol. Vooral de koppeling tussen de jonge en oudere generatie is van groot belang om ook in de toekomst innovatief te kunnen inspelen op veranderingen. De uitdaging ligt hierin om de vernieuwingskracht van elke generatie met elkaar in verbinding te brengen door op een passende manier leiding te geven aan iedere generatie. En daarbij een aantrekkelijke werkgever te zijn! Dit zorgt voor een duurzaam personeelsbestand in de toekomst!

We nodigen je dus graag uit om deze inspirerende training te volgen!

Wanneer & hoeveel
Datum: 17 september 2019
Tijd: 13.00-16.30 uur (inclusief lunch)
Duur: een halve dag
Kosten: € 125,- p.p.

Geïnteresseerd?

Meld je direct aan via reiswerkagenda.
Of heb je nog vragen? Neem dan contact op met Miranda Wiltenburg, projectmanager Leren & Ontwikkelen bij Reiswerk:

miranda@reiswerk.nl.
De training wordt verzorgd door deskundige trainers van Generatie STORM.