Je bent succesvol ingelogd op Mijn ANVR
Uitloggen
Powered by 
Intranet

Skip Navigation LinksDoe nu mee en maak straks droom van reiziger waar!

Je bent hier:
ANVR  >  ANVR-Nieuws

Nieuws
Doe nu mee en maak straks droom van reiziger waar!

Donderdag 3 februari 2022
Nu steeds meer bestemmingen versoepelingen aankondigen, kan het toch niet lang meer duren of ook voor de landen buiten Europa wordt de reisadvisering aangepast. Tijd om de consument te enthousiasmeren niet alleen te drómen van een verre vakantie, maar om te bóeken en komende zomer grenzeloos te gaan genieten! Help je mee uitdagende bestemmingen onder de aandacht te brengen van jouw reizigers?

​Binnenkort hopen we dat -naast Europese bestemmingen- ook de rest van de wereld weer open gaat en het avontuur voor veel reizigers eindelijk kan beginnen. En dat wordt tijd ook!  

Zodra intercontinentaal opengaat, wil de ANVR graag samen met jullie de reiziger, aan de hand van een korte promo, laten zien hoeveel keus hij wel niet heeft en waar hij allemaal weer van kan genieten als zijn blik op de horizon grenzeloos is.  

Doe je mee?
Om zo een filmpje zonder al teveel kosten maar wel professioneel te laten maken, hebben we jullie hulp nodig!
Ben je enthousiast over het idee en wil je graag een bijdrage leveren aan zo'n 30-seconden-promo met uitnodigende beelden op wegdromende muziek?
Laat ons weten (mdresme@anvr.nl) of je eerder gebruikt, kwalitatief goed en rechtenvrij beeldmateriaal (foto's of video's) hebt dat wij gratis en zonder bronvermelding mogen gebruiken.   
Natuurlijk willen wij -dat kan niet anders dan in snapshots- álle continenten laten zien en een filmpje maken dat iedereen, iedere reisonderneming, straks kan inzetten in zijn communicatie en waarbij de reiziger alvast warm loopt en denkt: 'Eindelijk, we mogen weer'!