Je bent succesvol ingelogd op Mijn ANVR
Uitloggen
Powered by 
Intranet

Skip Navigation LinksFilmpje/promo: ‘Nu de wereld weer aan je voeten ligt …’

Je bent hier:
ANVR  >  ANVR-Nieuws

Nieuws
Filmpje/promo: ‘Nu de wereld weer aan je voeten ligt …’

Woensdag 16 februari 2022
We zijn kritisch blij met de boodschap die volgt uit de persconferentie die Ernst Kuipers, minister van Volksgezondheid, Welzijn en Sport, gisteravond gaf, want 'we' mogen weer naar tal van bestemmingen wereldwijd! De beloofde promo om reizigers te enthousiasmeren staat klaar voor gebruik door ons allemaal.

​Na de persconferentie van gisteravond heeft de ANVR direct het persbericht 'Reissector blij, nu nog testverplichting eraf' de wereld in gestuurd, uiteraard met een link naar de promo.
Dit filmpje, de promo -met het zichtbare enthousiasme van de reiziger- is natuurlijk beschikbaar voor iedereen, voor àlle reisbedrijven om dit te plaatsen en te delen via je socials en op websites, zodat de reiziger weet dat we er klaar voor zijn!

We hebben in samenwerking met marketingprofessionals diverse versies voor je gemaakt, zodat je zelf kunt bepalen met welke video's je via je socials en website(s) jouw reizigers wilt wijzen op je reisaanbiedingen. Je vindt onderstaande versies in de downloads, ze zijn beschikbaar op het ledendeel.

  • De verticale versie (1080x1350_ML en 1080x1920_ML) met ANVR-logo aan het eind is uitermate geschikt voor Facebook en Instagram 
  • De horizontale versie (1920x1080_ML) met ANVR-logo is (ook) voor alle devices te gebruiken. 
  • De horizontale versie is tevens beschikbaar via You tube (met logo) en zonder logo.
Nu de boekingen voor Europese bestemmingen wel 'loslopen', wordt het na twee jaar eindelijk tijd om ook boekingen te kunnen maken voor verre bestemmingen. Met elkaar en het filmpje 'Nu de wereld weer aan je voeten ligt' hopen we reizigers te kunnen overtuigen.