Je bent succesvol ingelogd op Mijn ANVR
Uitloggen
Powered by 
Intranet

Skip Navigation LinksVacature bij ANVR vanwege aankomend pensioen Mirjam Dresmé

Je bent hier:
ANVR  >  ANVR-Nieuws

Nieuws
Vacature bij ANVR vanwege aankomend pensioen Mirjam Dresmé

Maandag 21 februari 2022
Na een loopbaan die bijna 5 decennia omspant en meer dan 20 jaar in de reisbranche heeft Mirjam Dresmé eind april haar laatste werkdag bij de ANVR. De komende periode gaat ANVR op zoek naar een vervanger die de rol van marketing- en communicatiespecialist kan gaan vervullen bij de brancheorganisatie.

​"Het is zo goed als onmogelijk om 1-op-1 een vervanger te vinden voor Mirjam, mede daarom hebben we besloten de functie iets anders te gaan invullen. De focus zal iets meer dan in het verleden komen te liggen op marketing en social", zegt Frank Radstake van de ANVR. "Daarnaast blijven communicatie en persvoorlichting belangrijke onderdelen van de rol. Bij de functie hoort ook het organiseren van een aantal van de jaarlijkse ANVR-bijeenkomsten. We hopen snel een vervanger te kunnen presenteren, maar gezien de huidige arbeidsmarkt kan dat nog wel een uitdaging worden".

 "Vrijdag 22 april gaat de wekker voor mijn laatste werkdag. Na 48 jaar fulltime werken bij verschillende toeristische attracties -zoals Madame Tussauds, Planetarium en Artis- en de laatste 22,5 jaar bij ANVR vind ik het mooi geweest", zegt Mirjam Dresmé. "Ik kijk terug op een fantastische tijd waarin ik met veel plezier en enthousiasme voor de ANVR heb gewerkt, mooie congressen en bijeenkomsten mocht organiseren, tal van leuke en interessante mensen uit en van buiten de sector heb ontmoet die mij veel hebben geleerd, geïnspireerd en waarmee ik ervaringen heb mogen delen. Graag wil ik langs deze weg niet alleen mijn collega's, maar íedereen bedanken die mijn pad in mijn ANVR-tijd heeft gekruist! Maar eerst ben ik er de komende twee maanden natuurlijk nog volop".

Klik hier voor de volledige vacaturetekst (aangepast 30-3-2022).