Je bent succesvol ingelogd op Mijn ANVR
Uitloggen
Powered by 
Intranet

Skip Navigation LinksHet STAP-budget; trainingsmogelijkheden voor iedereen

Je bent hier:
ANVR  >  ANVR-Nieuws

Nieuws
Het STAP-budget; trainingsmogelijkheden voor iedereen

Donderdag 24 februari 2022
Vanaf 1 maart 2022 kunnen werkenden en werkzoekenden per jaar maximaal € 1000,- aanvragen voor scholing en ontwikkeling via het STAP-budget. Deze subsidie kan gebruikt worden voor het volgen van een training, cursus of opleiding met als doel om meer eigen regie te hebben op de eigen ontwikkeling tijdens de loopbaan.

​STAP staat voor Stimulering Arbeidsmarkt Positie. Het STAP-budget is een nieuwe subsidie regeling. Tot 1 januari 2022 was het mogelijk om tijdens de jaarlijkse aangifte inkomstenbelasting bij de Belastingdienst, scholingskosten af te trekken. Dat is nu niet meer mogelijk. Voor veel mensen is dit een positieve verandering omdat het STAP-budget vooraf geen financiële investering van de cursist zelf vraagt.

Stichting Reiswerk heeft samen met partner SkillsTown een aantal interessante trainingsmogelijkheden die met dit budget te volgen zijn zoals een opleiding die zich richt op klantfocus en klantbinding. Of een opleiding die toeziet op (hybride) leidinggeven. Voor meer uitgebreide informatie kijk op de website van Reiswerk of neem contact op via info@reiswerk.nl
                          REISWERK LOGO_verkleind.jpg