Je bent succesvol ingelogd op Mijn ANVR
Uitloggen
Powered by 
Intranet

Skip Navigation LinksWekelijks vragenuurtje gaat verder als 'ANVR Vandaag'

Je bent hier:
ANVR  >  ANVR-Nieuws

Nieuws
Wekelijks vragenuurtje gaat verder als 'ANVR Vandaag'

Maandag 14 maart 2022
Al sinds 13 maart 2020 organiseert de ANVR wekelijks op vrijdag van 12-13 uur een vragenuurtje voor haar leden. Dé plek en het moment voor ANVR-reisondernemingen om aan de medewerkers van de ANVR vragen te stellen over alle onderwerpen die -al dan niet Covid-gerelateerd- spelen.

Nu het einde van Covid als pandemie steeds nadrukkelijker voor de deur staat, en de vragen en uitdagingen waarmee de leden te maken hebben gelukkig steeds meer gaan over de gewone, dagelijkse business, is het na in totaal 89 vragenuurtjes ook het juiste moment om onder een nieuwe naam verder te gaan: 'ANVR Vandaag'.  

"Uitgangspunt blijft hetzelfde: tussen 12.00-13.00 op vrijdagmiddag praat de ANVR de leden bij over alle onderwerpen die er spelen op dat moment. Of dat nu gaat over Covid, de oorlog in Oekraïne, reisadviezen, overheidsmaatregelen, duurzaamheid of de cao reisbranche. Vanzelfsprekend blijft er voldoende ruimte om je vragen te stellen en zullen we geregeld gasten uitnodigen. Na afloop van 'ANVR Vandaag' weet je dat je bij het ingaan van het weekend op de hoogte bent van alle belangrijke zaken die er spelen in de sector", zegt Frank Radstake van de ANVR.

Aanmelden voor de eerste 'ANVR Vandaag' volgende week vrijdag 25 maart kan zoals gebruikelijk via de agendamodule