Je bent succesvol ingelogd op Mijn ANVR
Uitloggen
Powered by 
Intranet

Skip Navigation LinksJe klanten op reis? Ga gezond met 'Vaccinaties op Reis'! Goed voor hen, goed voor jou.

Je bent hier:
ANVR  >  ANVR-Nieuws

Nieuws
Je klanten op reis? Ga gezond met 'Vaccinaties op Reis'! Goed voor hen, goed voor jou.

Maandag 14 maart 2022
VaccinatiesOpReis.nl is in Nederland dé specialist voor inentingen en exclusief partner van ANVR. ANVR en 'Vaccinaties Op Reis' bieden zowel jou als reisonderneming als jouw klant een interessant aanbod.

Gezond op reis
Een mooie reis maken willen we allemaal, maar ziek worden wil je dan natuurlijk voorkomen.

Helaas kun je in sommige (tropische) landen vervelende en gevaarlijke ziekten oplopen, zoals hepatitis A/B, gele koorts, malaria, huidproblemen, etc. En dit kan behoorlijk invloed hebben op de reis van je klant. 

Dus: adviseer je klanten over de noodzaak van gezond reizen en laat hen tijdig contact opnemen met verpleegkundigen van Vaccinaties Op Reis voor de nodige vaccinaties, de juiste medicijnen of medische reisadvisering. Zij houden rekening met de gezondheidstoestand, reisdoel, reisduur en reisroute van jouw klant.
En als jouw klant via jouw reisonderneming een afspraak maakt bij VaccinatieOpReis.nl ontvangt de klant 5% korting op zijn vaccinaties en ontvang jij een aantrekkelijke kickback-fee. Wil je meer weten en hiervan gebruikmaken? Neem dan o.v.v. je ANVR-lidnummer en bedrijfsnaam contact op via info@vaccinatiesopreis.nl

De gespecialiseerde vaccinatie verpleegkundigen en artsen van 'Vaccinatie Op Reis' zijn LCR- en BIG- geregistreerd en adviseren en vaccineren op locaties door heel Nederland; dus ook bij jouw klant in de buurt.                      

                                    VacOpReis.png