Je bent succesvol ingelogd op Mijn ANVR
Uitloggen
Powered by 
Intranet

Skip Navigation LinksBinnenkort volgt uitnodiging voor 7e 'Travel BBQ at the Beach'

Je bent hier:
ANVR  >  ANVR-Nieuws

Nieuws
Binnenkort volgt uitnodiging voor 7e 'Travel BBQ at the Beach'

Maandag 21 maart 2022
ANVR en Amsterdam Airport Schiphol kunnen dit jaar eindelijk weer eens het zomerse netwerkevent 'Travel BBQ at the Beach' organiseren! Dit event vindt plaats op donderdag 16 juni 2022 in Beachclub Bloomingdale in Bloemendaal.

​Een persoonlijke 'save the date' aan CEO's, managers of directies van reisondernemingen en luchtvaartmaatschappijen kun je eind april in je mail verwachten.

Nadat we twee jaar lang geconfronteerd zijn met corona is het nu eindelijk weer mogelijk dit zomerse netwerkevent voor de reissector te laten plaatsvinden. En dat werd tijd!
Frank Oostdam, voorzitter ANVR: "Iedereen is er wel aan toe elkaar 'in levende lijve' te ontmoeten, te netwerken en bij te praten. Het is fantastisch dat we met dit informele netwerkmoment voor managers en directies de start van een mooie zomer kunnen vieren."
Doe dat op een zomerse strandlocatie, met hapjes & drankjes, aan de vooravond van een vakantieperiode zonder al teveel beperkingen, en de ingrediënten zijn aanwezig voor een geslaagde 'Travel BBQ at the Beach'.