Je bent succesvol ingelogd op Mijn ANVR
Uitloggen
Powered by 
Intranet

Skip Navigation LinksDresmé met pensioen

Je bent hier:
ANVR  >  ANVR-Nieuws

Nieuws
Dresmé met pensioen

Donderdag 14 april 2022
Het is bijna zover; zoals eerder aangekondigd is vrijdag 22 april de laatste werkdag van Mirjam; dan gaat zij met pensioen.

​"Graag wil ik iedereen die mijn pad heeft gekruist, en natuurlijk mijn naaste collega's, hartelijk dankzeggen voor de jarenlange prettige samenwerking. Na in totaal bijna 50 jaar fulltime te hebben gewerkt, waarvan 22,5 jaar bij reisbrancheorganisatie ANVR en daarvoor bij verschillende toeristische attracties als Artis, Planetarium en Madame Tussaud's, vind ik het nu mooi geweest. En in zoveel vrije tijd schuilt voor mij meteen een nieuwe uitdaging. Maar ik kan met veel plezier en enthousiasme terugkijken op een fantastische tijd waarin ik voor de reissector en de aangesloten reisondernemingen heb mogen werken. Naast de inmiddels duizenden contacten met journalisten (of het nu ging om natuurgeweld, onlusten, ziektes of het veranderende boekingsgedrag van consumenten; het kwam allemaal langs) en de organisatie van tal van events, zoals de ANVR-congressen, Travel BBQ's en Nieuwjaarsrecepties, zijn het vooral de leuke en interessante mensen van binnen en buiten de sector die mij veel hebben geleerd, geïnspireerd en geënthousiasmeerd.


Nogmaals hartelijk dank aan een ieder en ik wens je zowel privé als zakelijk veel succes!                     

Hartelijke groet,
Mirjam"

P.S. De mailbox van Mirjam wordt na 22 april niet meer uitgelezen, maar stuur je mail naar één van haar collega's of naar info@anvr.nl en je ontvangt een reactie.