Je bent succesvol ingelogd op Mijn ANVR
Uitloggen
Powered by 
Intranet

Skip Navigation LinksReizen via Schiphol zonder bagageproblemen met ANVR-partner Bagbooking

Je bent hier:
ANVR  >  ANVR-Nieuws

Nieuws
Reizen via Schiphol zonder bagageproblemen met ANVR-partner Bagbooking

Woensdag 29 juni 2022
De oplossing van één van de businesspartners van de ANVR kan bijdragen om de huidige problematiek op Schiphol te verminderen. De ANVR wijst je daarom graag op de dienst van Bagbooking voor reizigers. Hieronder de werkwijze en tekst van Bagbooking.

Bagbooking biedt het gemak van (retour-)reizen zonder bagage binnen de EU. Voor een bescheiden bedrag wordt de bagage van de reiziger thuis opgehaald, veilig verpakt en 100% gecontroleerd, vervoerd en afgeleverd op de bestemming, en weer terug.

Met het gemak en de vrijheid die je via Bagbooking klanten kan bieden, kan je klant maximaal genieten van een zorgeloze reis. Op https://bagbooking.eu/hoe-werkt-het wordt een uitleg gegeven.

Het gebruik van deze service levert een positieve bijdrage aan zowel de reiservaring als aan het bagage-probleem op Europese luchthavens. Daarnaast vertegenwoordigt deze service een additionele omzetstroom voor reisorganisaties. Bagbooking heeft een partnerprogramma voor  ANVR-leden die de service bij hun reizigers onder de aandacht brengen.
             BagBooking.png

Neem even contact op met Bagbooking om deze service aan te bieden aan jullie reizigers.  Ga naar www.bagbooking.eu/aanmelden om je aan te melden.

Let op: Bagbooking levert de  service aan reizigers die starten in Nederland met een bestemming binnen de EU. 
        bagage_SPL_klein.jpg