Je bent succesvol ingelogd op Mijn ANVR
Uitloggen
Powered by 
Intranet

Skip Navigation LinksSave the date: ANVR-congres 2022 van 3-5 november in Bremen en Bremerhaven

Je bent hier:
ANVR  >  ANVR-Nieuws

Nieuws
Save the date: ANVR-congres 2022 van 3-5 november in Bremen en Bremerhaven

Maandag 25 juli 2022
Eindelijk weer terug van twee jaar weggeweest door Corona: van 3-5 november vindt het jaarlijkse ANVR-congres plaats in Duitsland. Na Dresden in 2013 doet het congres dit jaar weer vakantie- en zakenreis topbestemming Duitsland aan met het Noord-Duitse Bremen en Bremerhaven aan. Vanaf begin augustus kunnen leden, branchepartners en andere geïnteresseerden zich voor het congres aanmelden.

​"Het thema van het congres is Anders denken, anders doen. En dat gaan we ook doen met het congres zelf: we gaan dichterbij, iets korter en - gezien de afstand - natuurlijk met de trein. Op de heenreis hebben we zelfs een speciale ANVR-congres express", zegt Frank Oostdam, directeur van de ANVR. "We zijn op dit moment druk aan het werken aan de voorbereidingen, maar we weten nu al dat we begin augustus weer een aantrekkelijk congresprogramma kunnen lanceren tegen – zoals altijd – een heel goede prijs".    

"Omdat we er vanuit gaan dat er veel animo zal zijn en we maar een beperkt aantal plekken hebben raden we je aan om alvast de data te reserveren in je agenda. Wil je zeker weten dat je mee straks mee kan, stuur nu dan alvast een mailtje aan Frank Radstake (fradstake@anvr.nl). Je zit dan nog nergens aan vast, moet je straks ook nog wel inschrijven, maar we houden rekening met je 'vooraanmelding' als er meer vraag is dan het aantal beschikbare plekken", aldus Oostdam.


onderwerpen