Je bent succesvol ingelogd op Mijn ANVR
Uitloggen
Powered by 
Intranet

Skip Navigation LinksReminder: Platform ANVR MKB-touroperators op woensdag 31 augustus a.s.

Je bent hier:
ANVR  >  ANVR-Nieuws

Nieuws
Reminder: Platform ANVR MKB-touroperators op woensdag 31 augustus a.s.

Donderdag 28 juli 2022
Je kunt je nog steeds inschrijven voor het platform ANVR MKB- touroperators op woensdag 31 augustus a.s.. De ANVR organiseert met regelmaat platformbijeenkomsten voor de verschillende geledingen onder haar leden. Dat geldt ook voor de aangesloten MKB-touroperators. Ook de komende jaren zullen we deze platformbijeenkomsten (digitaal of fysiek) blijven organiseren, in een frequentie van tussen de 3 en 4 keer per jaar. Woensdag 31 augustus van 14:00 – 17:00 uur staat de eerste fysieke bijeenkomst van dit kalenderjaar op de agenda bij de ANVR in Leusden.

​"Aan het einde van de zomer is het ideale moment om met elkaar de balans op te maken en vooruit te kijken naar de nazomer. De ontwikkelingen op Schiphol en de inventarisatie van de deze zomer geleden schade staat daarom op de agenda. Ook krijgen we veel vragen over SGR  en de gehanteerde beoordelingsmechanismes. Verder staat het sectorplan Corona op de agenda en de ambities op het gebied van duurzaamheid", zegt Frank Radstake van de ANVR. "Daarnaast kunnen de deelnemers vanzelfsprekend zelf ook punten aandragen, graag zelfs!"

Het platform staat onder voorzitterschap van bestuurslid Eppo Steenhuisen. Ook kersvers bestuurslid Fenny Koppen is betrokken bij de organisatie en uitvoering van het platform.

Onderwerpen kunnen worden gemaild aan fradstake@anvr.nl.

 

Aanmelden kan via de agenda


onderwerpen