Je bent succesvol ingelogd op Mijn ANVR
Uitloggen
Powered by 
Intranet

Skip Navigation LinksPurpose Deep Dive' 2019-workshops

Je bent hier:
ANVR  >  ANVR-Nieuws

Nieuws
Purpose Deep Dive' 2019-workshops

Dinsdag 2 april 2019
Graag nodigen we je uit een duik te nemen in een reeks van verdiepende workshops 'Purpose Deep Dive'. Er zijn nog maximaal paar plekken over. Wees er dus snel bij.

Hoe wordt de relevantie van jouw reisbedrijf groter? Hoe wordt jouw reisbedrijf van meer toegevoegde waarde? Hoe komt jouw reisbedrijf verder dan de ratrace op bestemmingen tegen de laagste prijs?

Kortom: Een workshop waarin je concreet handvatten krijgt; niet alleen om 'purpose' te vinden, maar om deze juist concreet te maken in de operatie van de organisatie. En met waarde en betekenis in de beleving van de klant. Reisbedrijven die een maatschappelijke visie omarmen zullen namelijk in staat zijn hun merk flink te laten groeien. Zo groeiden bijvoorbeeld Unilever's 'purpose'-gedreven merken de afgelopen jaren 50% sneller dan de rest van hun merken! Dat het hebben van 'purpose' ook voor reisbedrijven waardevol is, lijkt een no-brainer. Bewijzen en feiten stapelen zich op. Purpose-gedreven bedrijven doen het simpelweg beter op de klanten- en de arbeidsmarkt.

Interesse

Duik je graag in de 'purpose-economy'?  Schrijf je meteen in o.v.v. functie en (persoons- en bedrijfs)naam en mail naar traveltomorrow@anvr.nl

Benieuwd wat andere deelnemers vonden van 'Purpose Deep Dive'-workshops? Lees hier hun reactie.

Voor wie

Deze 'Purpose Deep Dive' is speciaal bedoeld voor directies en senior management van reisondernemingen.

Door wie

De workshops worden verzorgd door Joris van Zoelen, een gerenommeerde organisatiestrateeg van Synergie. Hij heeft 25 jaar ervaring op het gebied van visie, leiderschap, organisatieverandering en marktstrategie en was o.a. keynotespeaker op het ANVR-Congres 2018, op 'Changes in Tourism' tijdens de Vakantiebeurs 2018 en op het Wereld Toerisme Event 2017.

Waar

Synergie, Werkspoorkathedraal,  Utrecht.

Wanneer:

-  donderdag 9 mei: 14 - 18 uur

- dinsdag 21 mei:    14 - 18 uur

- dinsdag 11 juni:    14 - 18 uur

Deelname

Deze bedraagt €495 p.p. excl. btw. Neem je ook een collega mee? Dan krijgen jullie samen €100 korting (€50 p.p.).

En kun je onverwacht een keer niet? Geen probleem, een collega mag jouw plaats dan innemen

 

NB. Voor diegene die introductieworkshop heeft gemist volgt een inhaalsessie op een nader te bepalen tijdstip.