Je bent succesvol ingelogd op Mijn ANVR
Uitloggen
Powered by 
Intranet

Skip Navigation LinksHanita van der Meer is gestart en voorgesteld aan het ANVR bestuur

Je bent hier:
ANVR  >  ANVR-Nieuws

Nieuws
Hanita van der Meer is gestart en voorgesteld aan het ANVR bestuur

Donderdag 29 september 2022
Vorige week is de nieuwe marketing en communicatiespecialist Hanita van der Meer gestart en officieel voorgesteld aan het ANVR bestuur.


Hanita_web.jpg
Hanita is inmiddels een bekende in de reissector en heeft mede daardoor al een aardig netwerk binnen de branche. Door haar werkzaamheden als Sales Manager en later als PR en communicatie specialist bij Thomas Cook en bij OYO Vacation Homes heeft zij veel kennis en een jarenlange ervaring in huis die goed van pas komt bij de ANVR. Het eerste grote project dat Hanita nu oppakt is het ANVR-congres dat dit jaar van 3 tot en met 5 november in Duitsland plaatsvindt. Dit is een mooie gelegenheid voor de leden en businesspartners om Hanita in haar nieuwe rol te verwelkomen.

"Je bent snel geneigd om breed te gaan zoeken, maar de schat ligt vaak dichterbij dan je denkt. Dat is ook nu het geval. Ik ben heel blij dat Hanita ons team komt versterken", aldus Frank Oostdam.

"De eerste weken zal ik me vooral bezig houden met luisteren en vragen stellen zoals ik vorige week bij de verschillende vergaderingen heb gedaan. De grootste uitdaging gaat voor mij zijn om alles vanuit een breder perspectief te bekijken en een minder commerciële insteek in communicatie te hanteren. Verder heb ik in de eerste week al ontdekt dat mijn nieuwe collega's ongelooflijk veel kennis van zaken hebben waar ik veel van kan opsteken. Er zijn heel veel goede initiatieven die misschien onderbelicht zijn gebleven voor de leden dus daar gaat tevens een deel van mijn focus op gericht zijn. Verder zijn de heren zeer actief op Europees vlak waardoor ze de Nederlandse branche, als klein land zeer positief op de kaart weten te zetten", aldus Hanita van der Meer.