Je bent succesvol ingelogd op Mijn ANVR
Uitloggen
Powered by 
Intranet

Skip Navigation LinksRaamcontract Worldline: Je Android smartphone als betaalautomaat voor de klant

Je bent hier:
ANVR  >  ANVR-Nieuws

Nieuws
Raamcontract Worldline: Je Android smartphone als betaalautomaat voor de klant

Donderdag 17 november 2022
Recent heeft de ANVR het raamcontract vernieuwd met Worldline voor creditcard en pinbetalingen. Worldline heeft nu recent het ontvangen van betalingen via Android telefoons ontwikkeld: Worldline Tap on Mobile.

                          Worline Tap on Mobile_foto_kleiner.png


Worldline (voorheen Paysquare) is marktleider in het aanbieden van betaaloplossingen voor bedrijven. Wordline heeft aantrekkelijke tarieven voor ANVR-leden zowel bij het afrekenen van creditcard betalingen op websites als pinbetalingen in de winkel, zie Ledenvoordeel-CreditCard (Worldline)

Worldline komt nu met een nieuw product: Worldline Tap on Mobile. Kort en goed: je maakt van je (Android) telefoontoestel een pinautomaat en je betaalt enkel per transactie (1.90%/trx) zonder enige transactie limiet. Er zijn geen andere kosten aan verbonden.

Voor reisbedrijven zijn dit best stevige kosten, maar het kan zeker een oplossing zijn voor bedrijven in de volgende situaties: 

  • Als back-up voor de reguliere terminal (niets vervelender dan niet kunnen afrekenen, dan is zo'n back-up toch erg handig)
  • Mocht je heel weinig transacties doen, als vervanging van je huidige betaalterminal (scheelt jaarlijkse onderhoudskosten)
  • Voor buiten de deur toch met klanten kunnen afrekenen (scheelt de aanschafkosten van een mobiele terminal)        Worldline Tap on Mobile.png

Je mobiel dient wel een NFC antenne te hebben en minimaal op Android 8 of hoger te draaien. Om te controleren of Worldline Tap on Mobile op je Android toestel werkt, download je de Softpos Verifier APP via de Google Playstore. Daarmee kun je dit controleren.

Deze betaalvorm is (nog) niet beschikbaar voor Apple telefoons.

Meer weten? of ga direct aan de slag via onderstaande website!

Pinautomaat Smartphone | Worldline (pinnen.nl)