Je bent succesvol ingelogd op Mijn ANVR
Uitloggen
Powered by 
Intranet

Skip Navigation LinksVandaag kun je nog inschrijven voor 'ANVR Vandaag' met Red online

Je bent hier:
ANVR  >  ANVR-Nieuws

Nieuws
Vandaag kun je nog inschrijven voor 'ANVR Vandaag' met Red online

Donderdag 1 december 2022
Morgen, 2 december tussen 12:00 – 13:00 uur bespreken ANVR medewerkers en juristen de actualiteit en brandende vragen van de ANVR leden en schuift Renske Swarts van Red online aan om je bij te praten over de vooruitzichten op het gebied van online marketing in 2023. Wil je erbij zijn schrijf je dan vandaag nog in.

Wat zijn in 2023 de trends in online verkoop? Wat verandert er bij Google? Wat gaat er in 2023 in de online marketing veranderen? En waar moet je bij de besteding van je marketingbudget in 2023 opletten? Speciaal voor de ANVR leden geeft Renske Swarts, de content marketeer van Red Online Marketing hierover uitleg in 'ANVR Vandaag' van morgen, 2 december. Maak het mee en schrijf je in.


Naast de presentatie van Renske is er tussen 12:00 – 13:00 uur aandacht voor de actualiteit en vragen, zoals jullie gewend zijn van ANVR medewerkers en juristen.

Om deel te nemen ga naar de agenda op het ledendeel vananvr.nl'ANVR Vandaag' 2 december

Zorg ervoor dat je op de aanmeldknop (AANMELDEN) drukt om je aanmelding te bevestigen, je ontvangt dan een bevestiging in je e-mail).

De bijeenkomst wordt online georganiseerd via Microsoft Teams. Je ontvangt een aanmeldlink per e-mail uiterlijk vrijdagmorgen.
Let op! Accepteer alléén een Outlook-uitnodiging voor dit vragenuurtje afkomstig van een ANVR-emailadres.

Uiteraard houden we je op de hoogte via ANVR Nieuws en kun je voor aanvullende vragen terecht via ledeninfo@anvr.nl.