Je bent succesvol ingelogd op Mijn ANVR
Uitloggen
Powered by 
Intranet

Skip Navigation LinksChanges in Tourismdag verandert in 2019

Je bent hier:
ANVR  >  ANVR-Nieuws

Nieuws
Changes in Tourismdag verandert in 2019

Maandag 22 oktober 2018
Jarenlang hebben we met veel plezier de Changes in Tourismdag georganiseerd tijdens de woensdagen van de Vakantiebeurs. Met de wijzigingen binnen het concept van de Vakantiebeurs verandert de Changes in Tourism dag zelf ook. Deze is niet meer in dezelfde vorm en op dezelfde dag terug te zien. We danken je hartelijk voor je deelname aan deze dag het (de) afgelopen jaar (jaren).

Het goede nieuws is dat ANVR elke dag blijft werken aan het toekomstbestendig maken van de reisbranche. De praktische kennis die hieruit voortkomt delen we met veel plezier tijdens verschillende Travel Tomorrow activiteiten. Daarbij kun je denken aan kennis, inspiratie en netwerksessies. Het doel daarbij is het ondersteunen van reisondernemingen om een praktische vertaalslag te maken  naar een toekomstbestendige koers voor hun eigen organisatie. Deze sessies vinden niet meer op een dag in het jaar plaats maar gedurende het hele jaar komen er events in de vorm van: Congressen, MeetUp's, Master Classes, Workshops, conferenties etc  Ook specifiek op gebied van Sustainability komen deze events terug in 2019. Niet meer op 1 dag maar verspreid over het hele jaar!

Heel passend is  onze vernieuwde samenwerking met de Vakantiebeurs in de vorm van het Travel Congress 2019.  Hierover lees je meer in deze nieuwsbrief. Een nieuw congres voor de professionele reisbranche op dinsdag 8 januari 2019; een dag voorafgaand aan de start van de Vakantiebeurs. Het thema van deze eerste editie is 'Future Proof Travel, jij bent aan zet'.

Heb je overigens behoefte aan specifieke workshops op gebied van verantwoord toerisme / duurzaam toerisme / Better holidays in 2019? Geef dit dan door via betterholidays@anvr.nl uiterlijk voor 1 december 2018.