Je bent succesvol ingelogd op Mijn ANVR
Uitloggen
Intranet

Skip Navigation Links'Young professionals' in de startblokken

Je bent hier:
ANVR  >  ANVR-Nieuws

Nieuws
'Young professionals' in de startblokken

Maandag 8 april 2019
Judith Eyck van Vakanties.nl, een online reisagent, is degene die dit jaar als eerste 'young professional' aanschuift bij het ANVR-bestuur. Na met verschillende 'high potentials' te hebben gesproken, bijt Judith het spits af om op 16 mei bij de eerstvolgende bestuursvergadering mee te denken over de uitdagingen waarvoor de branche staat.

Maar de oproep van de ANVR heeft inmiddels meer in petto. De reissector koestert jong talent, dus de overige ruim 35 (!) young professionals die zich hebben gemeld, laat de ANVR niet lopen. Zo komt er een platform van jonge ondernemers en (aanstaande) managers onder 40 met nieuwe ideeën en een frisse blik: 'Young ANVR', powered by Travel Tomorrow. 

Frank Oostdam, voorzitter: "Dit enthousiasme wilden we niet onbenut laten. Fantastisch te zien hoe betrokken mensen zijn bij hun brancheorganisatie. Naast het meedenken met het ANVR-bestuur, wordt ook 'Young ANVR' opgericht. Een groep mensen die buiten kaders durft te denken en ons scherp houdt in een sector die altijd in ontwikkeling is. Dus als er nog meer mensen zijn met een kritische of creatieve visie, sluit je aan. Je bent nog steeds van harte welkom!"  

Op 27 mei van 16.00 – 19.00 uur zal op een nader te bepalen centrale locatie de eerste bijeenkomst zijn met de 35, en misschien dan al meer, 'Young ANVR'-ers.
Wil je ook meedenken, je mening geven en je visie delen?
Mail (fradstake@anvr.nl), bel (06 3007 9877) of app Frank Radstake (secretaris bestuur).