Je bent succesvol ingelogd op Mijn ANVR
Uitloggen
Powered by 
Intranet

Skip Navigation LinksVandaag kun je nog inschrijven voor 'ANVR Vandaag' 20 januari 2023

Je bent hier:
ANVR  >  ANVR-Nieuws

Nieuws
Vandaag kun je nog inschrijven voor 'ANVR Vandaag' 20 januari 2023

Donderdag 19 januari 2023
Morgen hebben we het in 'ANVR Vandaag' met Paul Vaneker van EU-claim over: vertraging en annulering door airlines, wat kan je als reisbedrijf doen? Welke airlines zorgden in 2022 relatief het meest voor vertragingen of vluchtannuleringen? Welke bestemmingen worden er vaak uitgegooid bij problemen of capaciteitsbeperkingen op de luchthaven? Wat moet je als agent/touroperator doen als een airline weigert een DBC-uitkering uit te betalen? Kan je als agent/touroperator (bij b.v. een dag vertraging) zelf een hotel en vervangende vlucht bij een andere airline boeken op kosten van de vertraagde airline?

Deze en andere vragen bespreken we deze vrijdag 20 januari van 12.30 -13.00 uur. Uiteraard is er daarvoor tussen 12:00 - 12:30 voldoende ruimte voor vragen en actualiteiten. Een andere volgorde is ook mogelijk dus wees op tijd. 

Schrijf je in via de agendamodule.

Zorg ervoor dat je op de aanmeldknop (AANMELDEN) drukt om je aanmelding te bevestigen, je ontvangt dan een bevestiging in je e-mail).

De bijeenkomst wordt online georganiseerd via Microsoft Teams. Je ontvangt een aanmeldlink per e-mail uiterlijk vrijdagmorgen.
Let op! Accepteer alléén een Outlook-uitnodiging voor dit vragenuurtje afkomstig van een ANVR-emailadres.

Uiteraard houden we je op de hoogte via ANVR Nieuws en kun je voor aanvullende vragen terecht via ledeninfo@anvr.nl.