Je bent succesvol ingelogd op Mijn ANVR
Uitloggen
Powered by 
Intranet

Skip Navigation Links'Mister toerisme' uitgeroepen tot Travel Personality of the Year

Je bent hier:
ANVR  >  ANVR-Nieuws

Nieuws
'Mister toerisme' uitgeroepen tot Travel Personality of the Year

Maandag 30 januari 2023
Trots kijken wij terug op het Reisgala van afgelopen zaterdag waar Frank Oostdam uitgeroepen werd tot Travel Personality of the Year 2023, vanwege zijn niet aflatende inzet voor de reisbranche tijdens de coronacrisis.

Tom van Apeldoorn en de vorige winnaar, Hans Knottnerus van Sunny Cars, bezochten Frank in zijn woonplaats om de Award uit te reiken. Knottnerus citeerde uit het juryrapport: 'Travel Personality of the Year 2023 is iemand die zich de afgelopen jaren in het heetst van de strijd heeft opgeworpen als de absolute verbinder van de reisbranche. Deze persoon bouwt bruggen en verbindt mensen zoals geen ander dit kan. Hij wordt ongemakkelijk van een compliment, maar gaat een stevig gesprek zeker niet uit de weg. Hij is het aanspreekpunt voor alle branchegenoten. Met een tomeloze drive stelt hij het belang van de Nederlandse reisbranche al jaren boven dat van hemzelf. Wat de jury betreft, is hij de aangewezen persoon om minister van Toerisme te worden, want mister Toerisme is hij al.'

Ondanks dat Frank zelf nog niet aanwezig was bij het Gala sprak hij de zaal toe in smoking, via een video. Zoals hij zelf al aangaf gaat het goed met hem en is hij vandaag weer deels aan het werk gegaan. Hij geeft nogmaals aan trots en zeer verguld te zijn met deze prachtige award. "Travelpersonality of the year: klinkt goed!" aldus Frank Oostdam.
  Hans_Knottnerus_en_Frank_Oostdam.jpg                     Vakantie_Awards_2023-goud-personality_of_the_year_klein.jpg