Je bent succesvol ingelogd op Mijn ANVR
Uitloggen
Powered by 
Intranet

Skip Navigation LinksANVR Noodplan

Je bent hier:
ANVR  >  ANVR-Nieuws

Nieuws
ANVR Noodplan

Donderdag 16 maart 2023
Zoals elk jaar wordt het ANVR Noodplan herzien vóór 1 april in verband met de wisseling van de coördinerende Alarmcentrale. Het vernieuwde plan zal voor 1 april gepubliceerd worden op onze website.

In het plan is veel belangrijke en zeer nuttige informatie te vinden voor momenten dat het misgaat ergens in de wereld. Om alert te kunnen reageren, ontwikkelde de ANVR een leidraad om als reisorganisatie te kunnen komen tot een op het bedrijf toegesneden noodplan. Het is goed om dit plan dan direct erbij te nemen en te volgen.
Om dit goed te kunnen doen is een regelmatige training van groot belang. We kunnen ons voorstellen dat daar niet overal tijd voor vrij kan worden gemaakt en dat je soms niet precies weet waar je moet beginnen. Om hierbij ondersteuning te bieden aan onze leden organiseren we begin juni een online crisis training die voor alle leden te volgen is. Binnenkort volgt hierover meer informatie!

Het huidige noodplan vind je hier (zie download) met in bijlage 2 (pag. 11) het schema voor de coördinerende alarmcentrale.