Je bent succesvol ingelogd op Mijn ANVR
Uitloggen
Powered by 
Intranet

Skip Navigation LinksANVR lanceert 29 juni met andere sectoren Hospitality Pact: ben jij erbij?

Je bent hier:
ANVR  >  ANVR-Nieuws

Nieuws
ANVR lanceert 29 juni met andere sectoren Hospitality Pact: ben jij erbij?

Maandag 22 mei 2023
Op 29 juni aanstaande organiseert ANVR met vele andere stakeholders in het veld van de brede Hospitality een social event. Dit event is de start van de landelijke samenwerking van de Nederlandse sector Hospitality met de lancering van het Hospitality Pact, de campagne voor arbeidsmarktbranding ter versterking van branchecampagnes én het vervolg na het evenement.

"De reisbranche en ook de ander sectoren in de brede Nederlandse gastvrijheidseconomie staan voor stevige uitdagingen op de arbeidsmarkt. Het Hospitality Pact is een document dat dient als kompas voor landelijke samenwerking, voor ambities, doelen en een actieagenda", zegt Frank Radstake van de ANVR. "Met het Hospitality Pact geven we richting aan een gezamenlijke aanpak voor de arbeidsmarkt van de sector Hospitality".

De inspiratiebijeenkomst op 29 juni aanstaande van 14.00-18.00 uur (locatie volgt snel) is vooral bedoeld voor HR-professionals in de verschillende sectoren en biedt naast het inhoudelijke programma vooral ook mogelijkheden om te netwerken met collega's uit de reisbranche en andere gastvrijheidssectoren.

Aanmelden kan al via de QR-code in bijgaande uitnodiging
hospitalitypact.JPG