Je bent succesvol ingelogd op Mijn ANVR
Uitloggen
Powered by 
Intranet

Skip Navigation LinksAnnuleringen van Transavia voor juli/augustus

Je bent hier:
ANVR  >  ANVR-Nieuws

Nieuws
Annuleringen van Transavia voor juli/augustus

Donderdag 25 mei 2023
Vanochtend heeft Transavia in totaal 210 vluchtannuleringen voor juli en augustus bekend gemaakt.

De annuleringen zijn te vinden op https://www.transavia.com/nl-NL/wijzigingen-vluchtschema/overzicht-annuleringen-juli-augustus/

Commentaar ANVR
Uiteraard teleurstellend dat veel reeds geboekte vakanties moeten worden aangepast. Het kost touroperators veel extra werk en extra kosten, maar de aantallen zijn veel kleiner dan voor juni en ook heeft Transavia de annuleringen  eerder aangekondigd waardoor meer ruimte/tijd is voor het maken van aanpassingen. Wij verwachten dat ANVR touroperators zo goed als alle klanten met een pakketreis een prima alternatief kunnen aanbieden.

In ieder geval is er nu voor de zomer duidelijkheid. Immers; wat nu door touroperators aan vliegvakanties wordt aangeboden, zal ook daadwerkelijk worden gevlogen. Ook wanneer dit met een Transavia vlucht is.

De ANVR spreekt nog verder met Transavia over een regeling wat betreft de door reisorganisatoren gemaakte extra kosten. Die regeling moet er nu op korte termijn wel komen, maar wij hopen de genoemde problemen nu  snel achter ons te laten, zodat we de focus kunnen leggen op het boeken en zo goed mogelijk uitvoeren van vakanties van onze reizigers deze zomer.