Je bent succesvol ingelogd op Mijn ANVR
Uitloggen
Intranet

Skip Navigation LinksKosteloos loopbaanadvies voor medewerkers van 45 jaar en ouder

Je bent hier:
ANVR  >  ANVR-Nieuws

Nieuws
Kosteloos loopbaanadvies voor medewerkers van 45 jaar en ouder

Woensdag 24 april 2019
De reisbranche verandert. De snelle technologische ontwikkelingen, het veranderend consumentengedrag en nieuwe businessmodellen hebben grote impact. Dit betekent dat ook het werken in de branche verandert. Maar hoe zorg je dat jouw werknemers duurzaam inzetbaar blijven? Of, hoe zorg je zelf dat je in de toekomst nog steeds meerwaarde kunt leveren? Reiswerk helpt jou als werkgever en/of medewerker verder met een kosteloos loopbaanadvies voor jou, of jouw meer ervaren medewerker(s).

                                            REISWERK LOGO_verkleind.jpg
Medewerkers

Duurzaamheid is een belangrijk thema in de reissector. Dit heeft niet alleen betrekking op de producten die wij als reisbranche ontwikkelen en verkopen, maar geldt zeker ook voor iedereen die in de sector werkzaam is. Hoe blijf je als werknemer voorbereid op de veranderingen in de reissector en je eigen werk? Hoe zorg je ervoor dat je nu en in de toekomst duurzaam inzetbaar blijft?

De nieuwe generatie die zich nu aandient groeit op met een andere arbeidsmarkt, technologie en werkverhoudingen. Maar hoe zit het met de meer ervaren werknemer? Ben jij in staat regie te blijven voeren over jouw eigen loopbaan? Voor jou is er door de overheid een gesubsidieerd programma opgezet voor medewerkers van 45 en ouder jaar.

Wat houdt het adviestraject in? Wat levert het op? Wanneer kom ik in aanmerking? Hoeveel geld kost het? 

Lees het hier! 

Werkgever

Hoe blijven jouw werknemers voorbereid op de veranderingen in de reissector en het eigen werk? Hoe zorgen zij ervoor dat zij nu en in de toekomst duurzaam inzetbaar blijven? De nieuwe generatie die zich nu aandient groeit op met een andere arbeidsmarkt, technologie en werkverhoudingen. Maar hoe zit het met de meer ervaren werknemer?  Zijn zij in staat regie te blijven voeren over de eigen loopbaan? Voor deze laatste groep is er door de overheid een gesubsidieerd programma opgezet voor medewerkers van 45 jaar en ouder.

Wat houdt het adviestraject in? Wat levert het op? Hoeveel tijd en geld kost het?

Lees het hier!