Je bent succesvol ingelogd op Mijn ANVR
Uitloggen
Intranet

Skip Navigation LinksUitnodiging Travel BBQ at the Beach ontvangen? Meld je aan!

Je bent hier:
ANVR  >  ANVR-Nieuws

Nieuws
Uitnodiging Travel BBQ at the Beach ontvangen? Meld je aan!

Dinsdag 14 mei 2019
De uitnodiging voor het succesvolle, zomerse netwerkevent ‘Travel BBQ at the Beach’ op donderdag 20 juni in Bloemendaal is -na ‘save the date’- van de week verstuurd naar CEO’s, directies en managers van reisondernemingen en luchtvaartbedrijven. Heb jij deze uitnodiging nog niet, maar val je wel in deze categorie?

​Natuurlijk kan het zijn dat je de mail die op persoonlijke titel is verstuurd, hebt gemist of deze is in je spambox belandt. Of je vindt dat niet alleen jij, maar ook een collega CEO, directie of manager erbij zou moeten zijn.
Laat het mij (mdresme@anvr.nl) even weten en we sturen je met plezier (nog) een uitnodiging.

Heb je de uitnodiging ontvangen, vergeet je dan niet aan te melden, zodat je niets hoeft te missen. De organisatie, Amsterdam Airport Schiphol en ANVR, organiseren dit drukbezochte event nu voor de zesde maal en verwachten weer zo'n 250 à 300 enthousiaste reisprofessionals. Oude contacten aanhalen, nieuwe leggen, hapjes & drankjes, een zomerse locatie in Bloemendaal; dé ingrediënten van de jaarlijkse 'Travel BBQ at the Beach' en dat aan de vooravond van de zomervakantie.