Je bent succesvol ingelogd op Mijn ANVR
Uitloggen
Intranet

Skip Navigation Links20 juni Travel BBQ at the Beach: je komt toch ook?

Je bent hier:
ANVR  >  ANVR-Nieuws

Nieuws
20 juni Travel BBQ at the Beach: je komt toch ook?

Maandag 27 mei 2019
Op donderdag 20 juni genieten CEO's, directies en managers van reisondernemingen en luchtvaartbedrijven van het succesvolle 'Travel BBQ at the Beach', alweer de 6e editie. Verzorgd met gebarbecuede hapjes & drankjes is het heerlijk netwerken aan de vooravond van de zomervakanties. Nog geen uitnodiging ontvangen, meld je dan snel nog even aan!

Inmiddels is de 'save the date' en de uitnodiging per mail verstuurd naar vele reisondernemingen en luchtvaartorganisaties, en hebben zich al velen ingeschreven. Een dezer dagen gaat er ook nog een reminder uit, dus houd je mailbox -en misschien je spambox- in de gaten.
Vind je dat jouw collega CEO, directie of manager ook een uitnodiging zou moeten ontvangen, laat het mij (mdresme@anvr.nl) even weten en we sturen je met plezier (nog) een uitnodiging.

Uitnodiging ontvangen? Vergeet je dan niet aan te melden, zodat je niets hoeft te missen. De organisatie, Amsterdam Airport Schiphol en ANVR, organiseren dit drukbezochte event en verwachten weer zo'n 250 à 300 enthousiaste reisprofessionals. Oude contacten aanhalen, nieuwe leggen, hapjes & drankjes, een zomerse locatie in Bloemendaal; dé ingrediënten van de jaarlijkse 'Travel BBQ at the Beach' en dat aan de vooravond van de zomervakantie.