Je bent succesvol ingelogd op Mijn ANVR
Uitloggen
Intranet

Skip Navigation LinksWie heeft het Beste Reisidee 2019?

Je bent hier:
ANVR  >  ANVR-Nieuws

Nieuws
Wie heeft het Beste Reisidee 2019?

Vrijdag 26 oktober 2018
Heb jij het Beste Reisidee van 2019? ANVR, Emerce, de Vakantiebeurs en Travel Impact Lab zijn op zoek naar innovatieve start-ups die zich bezighouden met een (of meer) van de pijlers van Travel Tomorrow: sustainability, technology en customer experience.

Reisidee.jpg

Ben jij maximaal anderhalf jaar bezig, heb je een geniaal idee of concept en wil je dat presenteren aan een vakkundige jury en een zaal vol potentiële investeerders? Doe dan mee aan het Beste Reisidee 2019. Vul het formulier in en vertel ons alles over je start-up.

Kanshebbers worden uitgenodigd voor een pre-pitch op 13 december waarna je hoort of je tot de drie start-ups behoort die tijdens de Vakdag van de Vakantiebeurs op woensdag 9 januari hun idee aan de reiswereld mogen presenteren.

De winnaar krijgt niet alleen de eretitel Beste Reisidee 2019, maar ook een stand op de Vakantiebeurs, publiciteit op Emerce.nl, een interview in Reiswereld en drie coachingsessies van Travel Impact Lab.

Vorig jaar won ResiRest, een start-up die zich richt op vakantiegangers die een lokale beleving zoeken. "Er zijn genoeg gastvrije families die graag een maaltijd willen bereiden voor internationale gasten maar ze weten niet hoe ze in contact komen met die mensen. Dat kan nu via ons platform. Het is een duurzame vorm van toerisme – de families krijgen 85 procent van de opbrengsten en de prijzen van de maaltijden zijn marktconform