Je bent succesvol ingelogd op Mijn ANVR
Uitloggen
Powered by 
Intranet

Skip Navigation LinksLegionella-meldingen: zorg voor back-up bij afwezigheid

Je bent hier:
ANVR  >  ANVR-Nieuws

Nieuws
Legionella-meldingen: zorg voor back-up bij afwezigheid

Donderdag 6 juni 2019
Nu de zomerzon op volle kracht schijnt ontvangt ledeninfo regelmatig meldingen van ELDSNet inzake reis gerelateerde besmettingen met Legionella. Volgens de afgesproken procedure moeten touroperators zich binnen 8 kantooruren melden bij de ANVR als zij de accommodatie aanbieden die in verband wordt gebracht met de besmetting. Daarom is het van belang dat touroperatormedewerkers die verantwoordelijk zijn voor de verwerking van Legionella-meldingen hun email uitlezen óf ervoor zorgen dat de mail automatisch wordt doorgestuurd naar één van hun collega's die adequaat de melding kan oppakken.

Vooral in de vakantieperiode ontvangen wij veel 'Out of office' antwoorden nadat wij de collectieve mail inzake Legionella hebben verzonden. Het gebeurt te vaak dat hierin alleen een 'nood' telefoonnummer wordt vermeld of wordt gevraagd de mail opnieuw te verzenden naar een of meerdere andere adressen. Wij zouden jullie daarom willen vragen voor een goede vervanging te zorgen of de mail automatisch door te zenden naar de juiste collega. Je kunt eventueel ook een tweede of derde e-mailadres via ledeninfo@anvr.nl aan ons doorgeven naar wie wij dan tevens standaard de Legionella-meldingen kunnen sturen.

Meer informatie over afspraken inzake Legionella vindt je op het ledendeel van www.anvr.nl (MIJN ANVR): Regels & Richtlijnen; Legionella, (download) Handboek Legionella