Je bent succesvol ingelogd op Mijn ANVR
Uitloggen
Je bent hier:
ANVR  >  ANVR-Nieuws

Nieuws
Aan de slag met je digital business skills: nieuwe cursussen E-commerce, Customer Journey én CRO in Travel College

Donderdag 20 juni 2019
Nadat Reiswerk eind 2018 het gratis online platform Travel College lanceerde, lanceerde Thuiswinkel.org begin 2019 hun eigen e-Academy. Waar in Travel College de focus ligt bij soft-skills en reisbranche specifieke trainingen, ligt de focus van Thuiswinkel bij het ontwikkelen van e-learnings voor iedereen die belangstelling heeft in e-commerce. Door slim gebruik te maken van de goede samenwerking van ANVR met Thuiswinkel kan Reiswerk al deze vakinhoudelijke e-learnings nu meenemen in het aanbod van Travel College. Wel zo handig, want zo kun jij blijven leren op 1 centrale plek. Dus of het nu gaat om het verbeteren van je soft-skills, je travel skills OF je digital business skills, Travel College is the place to be.

Afbeelding Customer Journey.png 

10 gratis e-learnings
In totaal komen er dit jaar 10 gratis e-learnings online in Travel College, die allemaal betrekking hebben op essentiële onderwerpen binnen e-commerce. De eerste drie onderwerpen zijn conversieoptimalisatie (CRO), E-commerce wet- en regelgeving en Customer Journey. Deze drie learnings vind je vanaf nu in Travel College. We zijn benieuwd wat je er van vindt! Het doel van de e-learnings is om jou verder te helpen bij het doorontwikkelen van je digital business skills.

What else?
Conversion Rate Optimization, E-commerce wet- en regelgeving en de Customer Journey zijn de eerste drie e-learnings die je nu al kunt volgen. Andere onderwerpen die aan de orde komen zijn bijvoorbeeld  SEO, Data Analyse, e-Category Management, Managing Traffic, Cross & Upsell en Content. De e-learnings duren 30-40 minuten, en kun je afronden met een kennistoets. Als je slaagt ontvang je tevens een persoonlijk certificaat. De e-learnings zijn individueel te doorlopen, maar ze zijn ook interessant voor e-commerceteams die de lessen uit de e-learnings direct kunnen toepassen.

 

Afbeelding CRO.png 

Topexperts dragen zorg voor de inhoud

Bij de inhoudelijke ontwikkeling van de e-learnings wordt de hulp ingeroepen van experts binnen hun vakgebied. Voor de e-learning conversieoptimalisatie is bijvoorbeeld intensief samengewerkt met Jurjen Jongejan, CRO-strateeg bij ISM e-Company, en Martin van Kranenburg, CRO-trainer. Binnen deze learning leer je onder meer de conversie in jouw eigen webshop te verbeteren en leer je wat je kunt doen om het aankoopgedrag van consumenten te beïnvloeden.

De e-learnings zijn op ieder moment en in jouw eigen tempo te volgen in Travel College.

Veel leerplezier!

Vragen?
Neem dan gerust contact met ons op, via info@reiswerk.nl.