Je bent succesvol ingelogd op Mijn ANVR
Uitloggen
Intranet

Skip Navigation LinksReiswerk organiseert Innovation & Learning Event op 5 november a.s.

Je bent hier:
ANVR  >  ANVR-Nieuws

Nieuws
Reiswerk organiseert Innovation & Learning Event op 5 november a.s.

Woensdag 3 juli 2019
Vanaf vandaag is de eventwebsite van het Innovation & Learning Event 2019 live! Ontdek het volledige programma, onze te gekke inspirators en meld je direct online aan!

Reiswerk's Innovation & Learning Event

Waar denk jij aan bij innoveren? En waar denk jij aan bij leren? Het 'traditioneel' opleiden van medewerkers? Of denk je bijvoorbeeld ook aan leren op de werkplek, teamleren, coaching, digitaal leren en meer?

Er zijn waanzinnig veel manieren waarop mensen kunnen leren. De ontwikkeling die zij hiermee doormaken is essentieel, want het bevordert hun innoverend vermogen en creativiteit! En dat wil jij toch ook voor jouw reisbedrijf?!
Innovation_Learning_Event_kleiner.jpg
Op 5 november 2019 organiseert Reiswerk een uitdagend Innovation & Learning event voor iedereen die innovatie hoog op de agenda heeft staan! Het thema dit jaar: 'Blijf je verbazen! Je bent nooit uitgeleerd!' 
Kom je ook? Iedereen die werkzaam is in de reisbranche en inspiratie op wil doen is van harte uitgenodigd!

Leer van Rob Urgert hoe je snel en gemakkelijk nieuwe ideeën verzint, laat je inspireren door een proeverij met succesverhalen van Hedwigh Verbruggen en ga zelf aan de slag met nieuwe leermethoden zoals Serious Gaming van Nancy Beers.


Nieuwsgierig geworden? Bekijk wat we nog meer voor jou in petto hebben via: https://www.reiswerklearningevent.nl/.

Vragen?
Laat het ons weten via info@reiswerk.nl.