Je bent succesvol ingelogd op Mijn ANVR
Uitloggen
Intranet

Skip Navigation LinksVroegboekkorting ANVR Congres Belfast tot 20 juli

Je bent hier:
ANVR  >  ANVR-Nieuws

Nieuws
Vroegboekkorting ANVR Congres Belfast tot 20 juli

Dinsdag 9 juli 2019
Maak nù gebruik van de € 150 vroegboekkorting als je je inschrijft voor het ANVR-Congres in Belfast. Deze vroegboekkorting geldt tot 20 juli!

             35487_Titanic Belfast.jpg
Met 'Een wereld te winnen' kun je je 4 dagen laten inspireren door sprekers, discussies, excursies, de stad Belfast, en niet te vergeten je collega's. Dit jaar is er -zoals door velen gewenst- één congreshotel, het 4* Grand Central Hotel Belfast, en ook nog eens gelegen -zoals de naam doet vermoeden- in hartje Belfast.

Op www.anvrcongres.nl vind je alle 'performers' van het congres dat van 21 t/m 24 november plaatsvindt in deze Noord-Ierse stad.

Met vertrek op donderdag, en vrijdag een volle congresdag op een heerlijke locatie aan de rivier ín de stad, verblijven we zaterdagochtend voor het vervolg van het congres even buiten de stad in een 5* luxe estate, waarvandaan 's middags alle excursies vertrekken. Zondag vliegen we weer naar huis, met hopelijk nieuwe ideeën, volop inspiratie en een frisse kijk op deze bruisende stad.
Lees het uitgebreide programma, de achtergronden van de sprekers en de mogelijkheden om Belfast (opnieuw of verder) te ontdekken op www.anvrcongres.nl.
Ook kun je je meteen op deze site registreren en weet je zeker dat je niets hoeft te missen!