Je bent succesvol ingelogd op Mijn ANVR
Uitloggen
Intranet

Skip Navigation LinksPremiestijging verzuimverzekering

Je bent hier:
ANVR  >  ANVR-Nieuws

Nieuws
Premiestijging verzuimverzekering

Woensdag 31 oktober 2018
De ANVR heeft vernomen dat de premies van verzuimverzekeringen in 2019 sterk zullen stijgen. Dit zou betekenen dat ook de verzuimverzekering die valt onder 'ANVR-ledenvoordeel' te maken krijgt met een verhoging. Om te voorkomen dat leden te maken krijgen met een sterke verhoging is in de afgelopen periode contact geweest met diverse verzekeraars.

De AOW-leeftijd is verhoogd en het aantal dagen dat in Nederland verzuim optreedt, is de afgelopen jaren toegenomen; bijvoorbeeld door langer verzuim bij psychische omstandigheden.
Verzuimverzekeraars moeten hierdoor vaker en hogere bedragen uitkeren. Schade-uitkeringen zijn onder andere daardoor fors gestegen, waardoor verzekeraars niet ontkomen aan een premieverhoging.

Zo heeft 'De Goudse', de huidige verzekeraar binnen het 'ANVR-ledenvoordeel', reeds aangegeven een forse verhoging van de verzuimverzekeringspremie door te voeren.
ANVR-ledenvoordeel heeft om die reden meerdere verzekeraars benaderd en om een concurrerende offerte gevraagd.
Binnenkort hopen wij je verder te informeren over de aangeboden mogelijkheden van een goede verzuimverzekering mét een reële premie.