Je bent succesvol ingelogd op Mijn ANVR
Uitloggen
Je bent hier:
ANVR  >  ANVR-Nieuws

Nieuws
Ruim 100 personen hebben zich al aangemeld voor ANVR-Congres in Belfast; jij ook? Nog één week mét vroegboekkorting!

Dinsdag 16 juli 2019
Je hebt nog tot 20 juli om je mét vroegboekkorting in te schrijven voor het ANVR-Congres ‘Een wereld te winnen’. Maak nù gebruik van de lage congresprijs en geniet van 21 t/m 24 november van het complete en uitgebreide programma. Laat je 4 dagen inspireren door sprekers met een verhaal, verblijf in het fantastische 4* Grand Central Hotel Belfast en ontdek deze bruisende stad op de fiets, per taxi of te voet.

ANVR Congres.jpg

Als je Belfast zegt, zeg je Titanic, Troubles, Game of Thrones, Bushmills whisky, Guiness bier, murals, Gullivers' Reizen, Giants Causeway en … ANVR-Congres 2019!
En alles in een notendop is opgenomen in het 4-daagse congresprogramma.
Op www.anvrcongres.nl vind je alle in & outs van dit event; aspecten waarmee je als reisondernemer te maken hebt, maar ook als reiziger.

Lammert Kamphuis benadert tijdens het congres ons dagelijkse doen en laten vanuit de filosofische kant, terwijl Luud Berings juist heel praktisch ingaat op trends en ontwikkelingen die je kunnen helpen bij leiderschap en management. Paul Iske is een beetje klaar met 'klant centraal' en legt meer de nadruk op 'slim en leuk buffelen'. "Ik heb niets met duurzaam toerisme" geeft Anna Pollock te kennen, maar dat het anders moet met massa- of overtoerisme is voor haar wel duidelijk. Bij Michael Levi zijn 'techniek & data' de rode draad, maar moeten klantbeleving en gastvrijheid centraal staan. En uiteindelijk heb je hiervoor natuurlijk wel gelukkige medewerkers nodig. Marjolein ten Hoonte geeft daar richting aan. Kortom: als betrokken reisprofessional genoeg om over na te denken en te discussiëren.

Registreer je nog deze week -mét vroegboekkorting- op www.anvrcongres.nl. Vluchten, hotel, lunches, diners, excursies, sprekerspalet en je collega-reisprofessionals maken dit event tot een inspiratievol congres en dat op een uurtje vliegen van Amsterdam.
Dus wacht niet te lang, want vol is vol. 

Belfast.jpg