Je bent succesvol ingelogd op Mijn ANVR
Uitloggen
Powered by 
Intranet

Skip Navigation LinksTravel tomorrow MeetUp binnen een dag uitverkocht

Je bent hier:
ANVR  >  ANVR-Nieuws

Nieuws
Travel tomorrow MeetUp binnen een dag uitverkocht

Maandag 22 juli 2019
Sinds een paar jaar organiseert de ANVR in samenwerking met haar Travel Tomorrow partners Vakantiebeurs en Emerce MeetUps. De eerstvolgende bijeenkomst over het Optimaliseren van de customer experience op 12 september a.s. was binnen de kortste keren vol geboekt.

"De onderwerpen van de MeetUps hebben altijd te maken met één van de pijlers van Travel Tomorrow – powered by ANVR. Het gaat om innovaties op het gebied van technology, sustainability of customer experience. Eerder hebben we al drukbezochte bijeenkomsten gehad over bijvoorbeeld het toepassen van blockchain en artificial intelligence in de reisbranche", zegt Frank Radstake.

"Aangezien we inmiddels ook al heel veel mensen op de wachtlijst hebben staan, onderzoeken we de mogelijkheid om de MeetUp ook via een livestream aan de reissector aan te bieden. Dan kunnen ook de collega's die niet aanwezig kunnen zijn meekijken. Ook hopen we daarmee misschien tegemoet te komen aan de wens van toeristische opleiders om de inhoud van Travel Tomorrow nog dichterbij ook een grote groep toekomstige reisprofessionals te brengen", zegt Radstake.