Je bent succesvol ingelogd op Mijn ANVR
Uitloggen
Powered by 
Intranet

Skip Navigation LinksKom naar het ‘Better holidays’-event op 26 september

Je bent hier:
ANVR  >  ANVR-Nieuws

Nieuws
Kom naar het ‘Better holidays’-event op 26 september

Donderdag 25 juli 2019
Verantwoord toerisme in de praktijk brengen? Jij bent van harte welkom bij het (gratis) ANVR ‘Better holidays’-event op donderdag 26 september! Dit jaar zijn we te gast in het inspirerende Fox Reistheater in Hoofddorp. Een dag vol tips, adviezen, praktijkvoorbeelden en natuurlijk inspiratie om jouw klanten nog meer te laten genieten van hun bestemming! Wacht niet te lang met aanmelden!

Better Holidays.jpg 

 Dat de toeristische sector een krachtige motor kan zijn voor positieve verandering, weten we inmiddels. En dat we eventuele, minder positieve effecten op bestemmingen en hun natuurlijke omgeving, de economie en lokale gemeenschappen zorgvuldig moeten managen weten we ook. 
Maar wat wordt er van reisondernemingen verwacht? En waar kunnen wij ons steentje bijdragen als het gaat om grootse wereldproblemen als klimaatverandering, plasticsoep en dierenwelzijn? 
Hoe zetten we ons in om positieve effecten te maximaliseren en negatieve te minimaliseren? Door samen te werken aan betere plekken en door verder te bouwen aan een verantwoorde reissector! Met elkaar; met reisondernemingen, reizigers en de bewoners op de bestemming.  

En dat hoeft echt niet al te ingewikkeld te zijn. Fantastische, en vooral praktische, sprekers zullen je deze dag inspireren om 'Better holidays' in de praktijk te brengen en gewoon onderdeel te maken van jouw bedrijfsvoering en product. 

Kom donderdag 26 september van 10 tot 17 uur naar het  Fox Reistheater in Hoofddorp en wacht niet te lang met aanmelden! Het uitgebreide en boeiende programma lees je hier in de agenda waar je direct kunt inschrijven.