Je bent succesvol ingelogd op Mijn ANVR
Uitloggen
Intranet

Skip Navigation LinksFaillissement werkgever? Reiswerk helpt je bij je zoektocht naar een nieuwe baan!

Je bent hier:
ANVR  >  ANVR-Nieuws

Nieuws
Faillissement werkgever? Reiswerk helpt je bij je zoektocht naar een nieuwe baan!

Woensdag 31 oktober 2018
Ben jij als reisprofessional de afgelopen tijd getroffen door faillissement van je werkgever? Wij helpen je bij Reiswerk graag verder met een volgende stap op de arbeidsmarkt.

Het Reiswerk Mobiliteitscentrum
Op www.reiswerk.nl/mobiliteitscentrum vind je verschillende initiatieven die we vanuit onze jarenlange ervaringen hebben ontwikkeld en waar je kosteloos gebruik van kunt maken. Denk aan het gratis volgen van online trainingen en cursussen binnen Travel College, de grootste vacaturebank van de reiswereld, informatie over het UWV en meer.  

Het mobiliteitscentrum van Reiswerk helpt je in je zoektocht naar een nieuwe baan wanneer je bent getroffen door faillissement van je werkgever. 

Waarom is er een Reiswerk mobiliteitscentrum?
Miranda Wiltenburg, projectmanager Leren & Ontwikkelen Reiswerk, vertelt: "In 2013 heeft Reiswerk intensieve ervaring opgedaan met het op weg helpen van een grote groep medewerkers naar ander werk na het faillissement van OAD Groep. In dat jaar is er een samenwerking tot stand gekomen tussen gemeente, UWV, ANVR, Reiswerk, vakbond De Unie en diverse andere stakeholders. Reiswerk heeft toen zeer ad-hoc een mobiliteitscentrum uitgerold, wat waardevol was voor velen. Op basis van deze ervaringen heeft Reiswerk nu blijvend een online mobiliteitscentrum ingericht (met online en offline activiteiten); een online centrum dat altijd klaar staat en waar een beroep op kan worden gedaan door medewerkers wanneer nodig."

"Het doel van dit mobiliteitscentrum is om medewerkers van failliete reisondernemingen beter bemiddelbaar en wegwijs te maken op de arbeidsmarkt en te helpen in hun zoektocht naar nieuw duurzaam werk!"

Direct naar het mobiliteitscentrum
Direct naar de meest actuele vacatures op reiswerk.nl