Je bent succesvol ingelogd op Mijn ANVR
Uitloggen
Intranet

Skip Navigation LinksSamen maken we de wereld een beetje schoner op World Cleanup Day 21 september

Je bent hier:
ANVR  >  ANVR-Nieuws

Nieuws
Samen maken we de wereld een beetje schoner op World Cleanup Day 21 september

Maandag 5 augustus 2019
Wereldwijd gaan op 21 september in 150 landen miljoenen mensen de straat, het strand en het water op of de bossen, duinen en parken in om 'grote schoonmaak' te houden op onze planeet. Nederland doet mee, maar ook de ANVR wil samen met de bij haar aangesloten reisondernemingen graag haar steentje bijdragen. Heb jij al een activiteit gepland? Laat het ons weten, dan delen we deze activiteit graag met de sector, zodat andere betrokkenen zich kunnen aansluiten bij die 'opruim-initiatieven'.

Met elkaar werken we in de reissector al jaren aan het respectvol omgaan met natuur, cultuur, milieu en de lokale bevolking. En dat doen we goed! We willen namelijk ook in de komende jaren mooie bestemmingen aanbieden, zodat toekomstige reizigers naar en de bewoners op de bestemming kunnen blijven genieten. Op 21 september worden tal van initiatieven -in Nederland maar ook op bestemmingen- genomen.
Organiseer jij als reisprofessional een 'opruimactie' in jouw buurt of omgeving of op een bestemming, waar dan ook, en wil je dat meer betrokken reisprofessionals zich daarbij aansluiten en de handen uit de mouwen steken?
Mail dan jouw initiatief met informatie, waar men zich kan melden om mee te doen, naar mdresme@anvr.nl.
De ANVR zal dit graag via het ANVR Nieuws delen met branchegenoten, zodat we zaterdag 21 september een beetje schoner en nog bewuster eindigen dan we zijn begonnen.