Je bent succesvol ingelogd op Mijn ANVR
Uitloggen
Powered by 
Intranet

Skip Navigation LinksMeld je aan voor verantwoord toerisme in de praktijk

Je bent hier:
ANVR  >  ANVR-Nieuws

Nieuws
Meld je aan voor verantwoord toerisme in de praktijk

Donderdag 8 augustus 2019
Samen werken aan betere plekken! Jij bent van harte welkom bij het (gratis) ANVR ‘Better holidays’-event op donderdag 26 september! Dit jaar zijn we te gast in het inspirerende Fox Reistheater in Hoofddorp. Een dag vol tips, adviezen, praktijkvoorbeelden en natuurlijk inspiratie van nationale en internationale experts. Alle sprekers zijn bekend. Schrijf je nu in zodat je verantwoord toerisme nog beter in de praktijk kan brengen en jouw klanten nog meer kunnen gaan genieten van hun bestemming! Meld je nu aan.

         Bh26-9-2019.jpg 

Dat de toeristische sector een krachtige motor kan zijn voor positieve verandering, weten we inmiddels. En dat we eventuele, minder positieve effecten op bestemmingen en hun natuurlijke omgeving, de economie en lokale gemeenschappen zorgvuldig moeten managen weten we ook. 
Maar wat wordt er van reisondernemingen verwacht? En hoe creëer je draagvlak onder je collega's en partners om verantwoord toerisme in de praktijk te brengen. En waar kunnen wij ons steentje bijdragen als het gaat om grootse wereldproblemen als klimaatverandering, plasticsoep en dierenwelzijn? Hoe zetten we ons in om positieve effecten te maximaliseren en negatieve te minimaliseren? Door samen te werken aan betere plekken en door verder te bouwen aan een verantwoorde reissector! Met elkaar; met reisondernemingen, reizigers en de bewoners op de bestemming.  

En dat hoeft echt niet al te ingewikkeld te zijn. Fantastische, en vooral praktische nationale en internationale sprekers zullen je deze dag inspireren om 'Better holidays' in de praktijk te brengen en gewoon onderdeel te maken van jouw bedrijfsvoering en product. 

Kom donderdag 26 september van 10 tot 17 uur naar het  Fox Reistheater in Hoofddorp en meld je nu aan! Het uitgebreide en boeiende programma lees je hier in de agenda waar je direct kunt inschrijven.