Je bent succesvol ingelogd op Mijn ANVR
Uitloggen
Intranet

Skip Navigation LinksNieuwe cursussen in online leeromgeving Travel College

Je bent hier:
ANVR  >  ANVR-Nieuws

Nieuws
Nieuwe cursussen in online leeromgeving Travel College

Donderdag 1 november 2018
Het aanbod binnen Travel College is continu in beweging. Deze maand vind je 4 nieuwe e-learning cursussen en webinars in Travel College: Agile Transformatie, E-commerce, Business Engels en Netwerken.

​                                      REISWERK LOGO_verkleind.jpg
Onlangs lanceerde Reiswerk de (gratis) online leeromgeving Travel College. Hier kunnen alle medewerkers uit de reisbranche gratis deelnemen aan online (micro) cursussen en webinars. Online leren is praktisch en kun je doen waar en wanneer je maar wilt. Zo leer je snel en op een efficiënte manier meer over een specifiek thema. Ruim 300 medewerkers zijn al van start gegaan! 

Dit zijn vier nieuwe online leermodules waar je nu mee aan de slag kunt.

1)    Webinar "Agile Transformatie"
Werken in de reiswereld is continu aan verandering onderhevig. Om hier zo goed mogelijk in mee te bewegen, wordt er in de reisbranche steeds meer agile gewerkt.

Maar wat is dat nu precies? Hoe kun je als organisatie transformeren om wendbaarder en effectiever te worden? In het webinar "Agile Transformatie" leer je heel kort de theorie rond agile en kom je meer te weten over welke stappen je kunt nemen om te transformeren. Direct aan de slag? Zie: www.travelcollege.nl.

2)
    E-learning "E-commerce"
Een andere nieuwe cursus is de basis e-learning e-commerce! Duik in de wereld van het online verkopen van producten en diensten en leer de fijne kneepjes van het vak. Met waardevolle en bruikbare tips die zorgen voor een hogere conversie. Direct aan de slag? Zie: www.travelcollege.nl.

P.s. wist je dat Reiswerk op 22 november aanstaande een digital marketing & e-commerce expertmeeting organiseert? Je kunt je nog inschrijven! Zie:  https://www.reiswerk.nl/over-reiswerk/agenda.

3)
    E-learning "Business Engels"
Binnen deze e-learning vind je typische uitdrukkingen gekoppeld aan herkenbare situaties. Succes met het verbreden van jouw Engelse Business skills! Direct aan de slag?
Zie: www.travelcollege.nl.

 

4)    Webinar "Werken aan je netwerk"
Ook nieuw deze maand in Travel College is het webinar "Werken aan je netwerk". Het verstevigen van een netwerk vergroot onder meer je kansen op carrière succes. Veel leerplezier! Direct aan de slag? Zie: www.travelcollege.nl.

Vragen?
Travel College biedt een mooie perfecte basis voor de ontwikkeling van medewerkers in de reisbranche! Heb je vragen? Neem dan contact op met Miranda Wiltenburg, projectmanager Leren & Ontwikkelen bij Reiswerk, via miranda@reiswerk.nl.