Je bent succesvol ingelogd op Mijn ANVR
Uitloggen
Intranet

Skip Navigation LinksDefinitieve datum: ANVR-reisrechtcongres op donderdag 19 december a.s.

Je bent hier:
ANVR  >  ANVR-Nieuws

Nieuws
Definitieve datum: ANVR-reisrechtcongres op donderdag 19 december a.s.

Donderdag 15 augustus 2019
Na het succesvolle mini-congres Reisrecht vorig jaar organiseert ANVR nu op donderdag 19 december a.s. van 10-17 uur (met aansluitend borrel) het eerste ANVR-reisrechtcongres. In één dag lopen we langs de belangrijkste ontwikkelingen in juridische zaken, relevant voor de reisbranche. Zo komen zeker de richtlijn pakketreizen, de AVG en andere reisrechtvraagstukken langs.

​"We zijn hartstikke blij dat we nu kunnen melden dat de Vereniging voor Reis en Recht als co-sponsor met ons het reisrechtcongres gaan organiseren. Met hun medewerking kunnen we een prachtig programma realiseren", zegt Frank Radstake, bij de ANVR verantwoordelijk voor Consumentenzaken. "Wat ons betreft wordt het trouwens niet iets eenmaligs. Er is de komende jaren met de evaluatie van de Richtlijn Pakketreizen en de DBC-verordening in ieder geval meer dan voldoende reden om reisrecht nadrukkelijk op de agenda van de reisbranche te hebben en te houden".  

Het congres vindt centraal in het land plaats en is bedoeld voor iedereen die met reisrecht te maken heeft: juristen van bij de ANVR-aangesloten reisondernemingen en ANVR-business partners, voor reisrechtadvocaten en natuurlijk ook voor alle niet-juristen die er in de dagelijkse praktijk wel mee te maken hebben.

Blokkeer vast deze datum in je agenda! Begin september gaat de website www.anvr-reisrecht.nl live en kan iedereen een ticket bestellen. De eerder gecommuniceerde datum van 3 oktober komt te vervallen.