Je bent succesvol ingelogd op Mijn ANVR
Uitloggen
Powered by 
Intranet

Skip Navigation LinksLaatste kans: Teken nu voor minder wegwerpplastic

Je bent hier:
ANVR  >  ANVR-Nieuws

Nieuws
Laatste kans: Teken nu voor minder wegwerpplastic

Donderdag 5 september 2019
Als reisorganisatie heb je er belang bij dat de vakantiebestemming aantrekkelijk blijft, zodat jij mooie plekken kan blijven verkopen aan de consument; nu en in de toekomst. Op een simpele manier kun jij samen met je lokale agent, leveranciers en reizigers helpen het wegwerpplastic te verminderen, waarmee je bijdraagt aan de oplossing van het probleem. Al ruim 40 organisaties (met een totaal van 93.000 reisprofessionals en 46 miljoen vakantiegangers) hebben hun commitment getoond en de plastic pledge ondertekend. Onderteken voor 11 september!

Simpele stappen die jij kunt zetten
1. Onderteken -vóór 11 september- de 'Toeristische Plastic Pledge' en erken dat je het belangrijk vindt om plasticvervuiling tegen te gaan.
2. Kom 26 september naar het gratis praktijk event van ANVR 'Better holidays' en hoor wat je kan doen aan klimaatverandering, dierenwelzijn en de plasticsoep. Ontmoet de andere ondertekenaars van de 'Pledge' tijdens de officiële start.
3. Ga met de praktische toolkit aan de slag. Samen met collega's, lokale agenten, DMC's, accommodaties, leveranciers en reizigers werken aan een wereld met minder plastic.    

Frank Oostdam, directeur ANVR: "Deze 'Plastic Pledge' is een prachtig initiatief en in de geest van onze sector. Praten over duurzaam is hartstikke belangrijk, maar het is nog beter om écht iets te doen. En, als Nederlandse reissector zetten we onze schouders hieronder, samen met buitenlandse partijen. Dus doe mee!"