Je bent succesvol ingelogd op Mijn ANVR
Uitloggen
Intranet

Skip Navigation LinksLaatste dagen om je in te schrijven voor ANVR-Congres in Belfast

Je bent hier:
ANVR  >  ANVR-Nieuws

Nieuws
Laatste dagen om je in te schrijven voor ANVR-Congres in Belfast

Maandag 16 september 2019
Over een paar weken is het al zover. Van 21 tot en met 24 november 2019 strijkt het ANVR Congres neer in de bruisende, Noord-Ierse stad Belfast. Je kunt je -net als de bijna 200 deelnemers die jou al voor gingen- nù nog aanmelden, maar wees er snel bij, want de inschrijving sluit a.s. donderdag 19 september. Fantastische sprekers, een centraal gelegen hotel, aparte meeting locaties, excursies om Belfast beter te leren kennen én alle tijd om met collega's te netwerken; waar wacht je op.

Congres_logo_web.jpg
"Het congresthema dit jaar 'Een wereld te winnen' geeft sprekers en congresgangers de ruimte te reflecteren, te informeren, soms een beetje te provoceren, maar vooral ook te inspireren", aldus Frank Oostdam, directeur ANVR. Topsprekers houden thema's tegen het licht als overtoerisme, duurzaamheid, innovatief ondernemen, de toekomstige arbeidsmarkt en hoe je je bedrijf op een moderne manier inricht, en gaan met de deelnemers in gesprek.

Maar natuurlijk is er ook voldoende tijd om met elkaar te netwerken. Dat kan tijdens de lunches en diners op 'typical Irish' locaties, of tijdens de excursies onderweg op de fiets, in de Black Cab of in de bus. "De laatste jaren is deze stad met zijn fascinerende geschiedenis getransformeerd tot een bruisende hoofdstad met trendy wijken, prijswinnende restaurants, gezellige pubs en een grote verscheidenheid aan activiteiten" vult John McGrillen, directeur Northern Ireland aan.
Kortom, een mooi congres en meteen een goede gelegenheid om dit land van 'Game of Thrones', de natuurkrachten van Giant Causeway, Bushmills Whiskey en 'Troubles' beter te leren kennen. Meld je vandaag nog aan op www.anvrcongres.nl en zorg dat je erbij bent.