Je bent succesvol ingelogd op Mijn ANVR
Uitloggen
Intranet

Skip Navigation LinksAdria Airways wankelt, vliegt vandaag en morgen niet.

Je bent hier:
ANVR  >  ANVR-Nieuws

Nieuws
Adria Airways wankelt, vliegt vandaag en morgen niet.

Dinsdag 24 september 2019
Hieronder tref je een bericht van Adria Airways over het staken van hun vluchten voor de komende twee dagen. Adria Airways is momenteel nog niet geschorst in de BSP. Dit betekent dat tickets nog steeds kunnen worden uitgegeven en refunds kunnen worden ingediend. Wij sluiten de opschorting van Adria Airways in de BSP niet uit en, zodra dat gebeurt, moeten alle terugbetalingen bilateraal met Adria Airways worden verrekend.

​                                    adria.png

Bericht van Adria Airways op de website www.adria.si

Adria Airways kondigt aan dat het de meeste van zijn vluchtactiviteiten zal schorsen vanaf 23 september 2019 vanaf 23:30 uur, tijdelijk, op dinsdag 24 september en woensdag 25 september. Gedurende deze twee dagen zal het bedrijf de verbinding onderhouden met zijn belangrijkste hub in Frankfurt en zal het op dinsdag 24 september van Frankfurt naar Ljubljana vliegen en op woensdag 25 september van Ljubljana naar Frankfurt.

Adria Airways adviseert reizigers die tijdens deze twee dagen reizen om te controleren wie hun vlucht uitvoert voordat ze aankomen op de luchthaven en, als het Adria Airways is, contact op te nemen met het verkooppunt waar ze de vliegtickets hebben gekocht. 

Het bedrijf is intensief op zoek naar oplossingen samen met een potentiële investeerder. Het doel van alle betrokkenen is dat Adria Airways in de zomer weer volledig terug is en dat de schorsing slechts tijdelijk zal zijn. 

Het bedrijf betreurt de situatie ten zeerste en verontschuldigt zich voor alle passagiers en partners. 

Adria Airways adviseert passagiers en partners  de huidige aankondigingen op www.adria.si bij te houden.