Je bent succesvol ingelogd op Mijn ANVR
Uitloggen
Powered by 
Intranet

Skip Navigation LinksSuccesvol event om 'samen te werken aan betere plekken'

Je bent hier:
ANVR  >  ANVR-Nieuws

Nieuws
Succesvol event om 'samen te werken aan betere plekken'

Maandag 30 september 2019
ANVR's Better holidays event van 26 september stond in het teken van 'Samen werken aan betere plekken', een dag vol met praktische tips, adviezen en voorbeelden om verantwoord toerisme in de praktijk te brengen. Daar ging het om tijdens deze dag in het inspirerende Fox reistheater.

Naast de praktische bijdragen van nationale en internationale experts was er in de namiddag vooral aandacht hoe de reissector het wegwerpplastic terug kan dringen. Ruim 100 partners stonden aan het eind van de dag op het podium om te laten zien dat zij beloven zich hiervoor blijvend in te zetten. Een mooi slot van de dag waar 'samen werken aan betere plekken' echt in praktijk wordt omgezet.  Het is dan ook fantastisch dat de plastic pledge ook internationaal verder uitgerold wordt. Mocht je die plastic pledge nog niet ondertekend hebben? Dan kun je dat gewoon nog steeds doen via:  www.tourismplasticpledge.com
            ANVR_groep04.jpg
Downloads presentaties

Kijk hier voor de downloads met de presentaties vol met  tips, adviezen, praktijkvoorbeelden. 

Wist je dat…..

  • Als je je duurzaamheidsprestaties structureel wilt verbeteren en je niet precies weet hoe, er binnenkort coachingsessies zijn. Kom dan naar de coaching onder leiding van Anne de Jong van Travelife. Hierbij heb je de keuze uit 1 van de 2 coachingsdagen: dinsdag 15 oktober of donderdag 31 oktober van 9 – 17 uur op het ANVR-kantoor in Baarn.
    Aanmelden kan bij Anne via email: a.dejong@travelife.info
  • Er nog inspirerende filmpjes uit een aantal presentaties volledig te bekijken zijn via de volgende links: