Je bent succesvol ingelogd op Mijn ANVR
Uitloggen
Intranet

Skip Navigation LinksANVR Bestuur draagt Martine de Knoop voor als bestuurslid ANVR

Je bent hier:
ANVR  >  ANVR-Nieuws

Nieuws
ANVR Bestuur draagt Martine de Knoop voor als bestuurslid ANVR

Dinsdag 1 oktober 2019
Het bestuur van de ANVR heeft in haar vergadering van 27 september jl. besloten Martine de Knoop voor te dragen aan de Algemene Ledenvergadering van de ANVR als nieuw lid van het bestuur. De Knoop is commercieel directeur van The TravelClub en is voorgedragen voor de zetel van Werner van Disseldorp, die na ruim 3,5 jaar vertrekt als bestuurder van ANVR.

​"We zijn hartstikke blij met het besluit van het bestuur om Martine voor te dragen als bestuurder", zegt Frank Oostdam, voorzitter van de ANVR. "En heel fijn dat Martine het wil doen. Zij levert al jaren een zeer gewaardeerde bijdrage binnen het Retailplatform van de ANVR. Daarnaast past het natuurlijk ook hartstikke goed binnen de ontwikkelingen in de reissector dat iemand namens een ZRA-organisatie in het bestuur plaats neemt". 

De benoeming van Martine de Knoop, net als de al eerder aangekondigde benoeming van Eppo Steenhuisen (ter vervanging van Hans de Wilde), staat geagendeerd voor de Algemene Ledenvergadering van 9 januari 2020, voorafgaand aan de jaarlijkse Nieuwjaarsreceptie.

Conform art. 6 lid 4 van de Statuten van de ANVR kan tot één week voor de ledenvergadering elk lid schriftelijk een tegenkandidaat stellen. Dat kan door een mail te sturen aan Frank Radstake, bestuurssecretaris, via fradstake@anvr.nl.